Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bij producten die op voorraad staan zit een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Soms komt het voor dat u nog iets bij wilt bestellen! Mocht dit het geval zijn dan vernemen wij dit graag voor 15:00. Dan kunnen wij zorgen wij dat dit bij uw lopende order wordt toegevoegd. Stuur ons een e-mail, WhatsApp of bericht via Instagram om de verzendkosten van twee orders te halveren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 8,50 bij de bestelling. 


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD en PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wel doen wij ons uiterste best om dit in 99,9% van de gevallen waar te maken. Via een e-mail krijgt u de track and trace toegestuurd.