Herroepingsrecht (bedenktijd/retour)

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eggxclusivescooters.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Eggxclusivescooters stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade bij een retourzending. 

Defect geraakt product:

Een defect geraakt product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. Voor verdere informatie betreft een defect geraakt product gelieve contact op te nemen. Indien een retour van het defecte product goedgekeurd wordt zult u een nieuw product opgestuurd krijgen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@eggxclusivescooters.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via WhatsApp of bel ons. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitzonderingen

Er zijn een aantal uitzonderingen van producten die wij niet terug nemen! Hieronder vallen elektronische artikelen zoals CDI's, ECU's en verlichting waarbij de verzegeling/verpakking is gebroken. Slijtage onderdelen (denk aan cilinders, multivars, bewegende delen etc) die gemonteerd zijn zijn ook uitgesloten van retourneren. Wanneer een product door een derde partij wordt gemonteerd en/of gedemonteerd vervalt het herroepingsrecht.  De Akrapovic uitlaten kunnen alleen worden teruggestuurd indien het zegel nog intact is. Indien het zegel niet meer intact is kunnen wij de producten wel terugnemen maar wordt er mogelijk waardevermindering in rekening gebracht.