Scooter onderhoud, reparaties en meer

U kunt bij EggxClusiveScooters terecht voor reparaties, schade taxaties, schade herstel, scooter onderhoud en styling voor uw scooter. Daarnaast verkopen we in onze webshop diverse onderdelen. We beschikken over een ruime bus waarmee we uw scooter op kunnen halen, ideaal wanneer u stil komt te staan. Indien gewenst kunnen we de scooter weer bij u terugbrengen.

Reparatie aan uw scooter

Heeft u problemen met uw scooter? Wij onderzoeken het probleem en maken een offerte voor u met de geschatte kosten. Na akkoord wordt uw scooter zo snel mogelijk gerepareerd zodat u zonder zorgen de weg op kan, wel zo prettig! In de meeste gevallen kunnen wij uw scooter dezelfde dag nog repareren.

Schade taxatie scooter

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat geldt helaas ook voor u als scooterrijder. Wij hebben contact met schade experts van diverse verzekeringsmaatschappijen. U kunt dus bij ons terecht om een schaderapport op te laten maken, hier helpen wij u graag mee verder.

Schade herstel

Na een ongeval zal uw scooter gerepareerd moeten worden, dit doen wij graag voor u! Voor het overspuiten en uitdeuken van de scooter werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf.

Onderhoud aan uw scooter

Om de levensduur van uw scooter optimaal te houden is goed onderhoud van groot belang, wacht hier dus niet te lang mee. Voor onderhoud van uw scooter kunt u ook bij ons terecht, voor zowel een grote als kleine beurt. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

Scooter onderdelen

Naast het uitvoeren van diverse reparaties kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen voor uw scooter. Hiermee kunt u zelf sleutelen aan uw scooter. Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Styling

Wilt u uw scooter een andere uitstraling geven? Dit is ook mogelijk bij EggxClusiveScooters. Hierbij kunt u denken aan velgen, beugels, Angel Eye en nog veel meer. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? U kunt contact met ons opnemen door te bellen of een berichtje te sturen naar 06-17134839. Ook kunt u ons een mailtje sturen.

 


Haal en breng service! 

Ik beschik over een ruime bus waarmee ik uw scooter kan ophalen mocht u stil komen te staan, ideaal dus! Ook kunnen wij deze weer bij u terug brengen als hier behoefte aan is. 


Reparaties

Het kan voorkomen dat u problemen heeft met uw scooter. Wij onderzoeken dit en brengen een offerte uit voor de geschatte kosten. Na akkoord wordt de scooter zo spoedig mogelijk gerepareerd zodat u weer zonder zorgen de weg op kunt! Wel zo prettig ;) 

Schade taxatie

Helaas is de kans op een ongeval ook aanwezig. Wij hebben contact met schade experts van diverse verzekeringsmaatschappijen. U kunt bij ons terecht om een schaderapport op laten te maken. Wij helpen u hier graag mee verder!  

Schade herstel

Na een ongeval zal de scooter gerepareerd moeten worden, dit doen wij graag voor u! Voor het overspuiten en uitdeuken werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf. 


Onderhoud

Onderhoud bepaalt de levensduur van uw scooter, dit is dus erg belangrijk! Wacht hier dus niet te lang mee (zie kopje onderhoud op de website). Voor onderhoud kunt u ook bij ons terecht. 

Onderdelen

Wij voeren niet alleen reparaties uit. U kunt ook bij ons terecht voor onderdelen die u wellicht zelf wilt veranderen aan uw scooter! Mocht u vragen hebben over bepaalde onderdelen bijvoorbeeld levertijden en prijzen, stuurt u dan een berichtje naar nummer: 0617134839

Styling

Mocht u uw scooter een andere uitstraling willen geven, is dit uiteraard ook mogelijk! Denk aan velgen, beugels, ledjes, Angel Eye en noem het maar op. Vraag naar de mogelijkheden!